Wegenbouw transport Goes

Wegenbouw transport Goes

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat u graag helpt bij uw wegenbouw transport in Goes ? Voor kwalitatief vervoer van uw asfalt, grondwerk en alle andere grondstoffen die benodigd zijn voor de wegenbouw bent u bij Huigevoort B.V. aan het juiste adres! Onze modern uitgeruste kipperwagens zijn onder andere geschikt voor het vervoer van warm asfalt en los gestorte grondstoffen zoals zand, menggranulaat, klei, compost, ongebroken puin en verontreinigde grond.

Samen sterk voor het wegennetwerk

Het transporteren van de grondstoffen die nodig zijn voor de wegenbouw is echt een vak apart. Zo is het essentieel dat de grondstoffen op een veilige manier worden geladen en vervoerd, zeker als het om bijvoorbeeld warm asfalt gaat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij van Huigevoort B.V. voor elke situatie een totaalpakket aan transportoplossingen bieden. Wij beschikken over een aantal verschillende kipperwagens, waardoor er in elke situatie altijd een passend voertuig ingezet kan worden. Het voordeel van een kipperwagen is dat de laadruimte naar een schuine toestand wordt gebracht, waardoor de lostijd gereduceerd wordt. Naar aanleiding van het product dat vervoerd moet worden en de plek waar het gestort wordt, maken wij een keuze uit een van de volgende vrachtwagens uit ons wagenpark: 6×2 container, 6×6 kipper, 6×6 + kraan-kipper, 8×4 + kraan- kipper, 8x4ws kipper, 8x4ws + kraan-kipper, 10×4 kipper, 10×6 kipper, 8×8 kipper, 10×8 kipper en trekker oplegger-kipper.

Waarom Huigevoort B.V. voor de wegenbouw transport Goes ?

Huigevoort B.V. is een modern en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in speciaal transport, waaronder dus actief in de wegenbouw. Ons goed opgeleide personeel weet wat de snelste en beste manieren zijn om goed werk te leveren en sluit pas af als de klant tevreden is! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Huigevoort B.V. voor wegenbouw transport in Goes ? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvend contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

  Bekijk hier onze laatste projecten

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com