Over ons

Organisatie

Huigevoort B.V. is een professionele toonaangevende dienstverlener als het gaat om grondwerk, transport voor bouw- en wegenbouw. In de ruim 60 jaar vanaf wij bestaan zijn wij uitgegroeid tot een zéér gezonde onderneming. Dit is het resultaat van het leveren van alleen hoogwaardig kwalitatieve diensten.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit en flexibiliteit staan in onze bedrijfsvoering voorop, wat in de praktijk tot uitdrukking komt. Wij hebben een modern wagenpark, goede prijs-kwaliteitverhouding en hanteren korte communicatielijnen. Daarnaast werken wij via een geavanceerd en effectief plansysteem. Wij werken uitsluitend met betrokken en goed opgeleid personeel.

Dagelijkse organisatie

Onze experts staan garant voor de laatste, up-to-date, kennis en kunde in de transportbranche en zijn allen werkzaam onder eigen verantwoordelijkheid binnen het eigen specialisme.

De dagelijkse organisatie staat onder leiding van Marcel Huigevoort. Hij verzorgt samen met Christa Huigevoort de aquisitie voor het bedrijf en de dagelijkse gang van zaken.

Kipper transport [pb-city]
Grondverzet [pb-city]

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com