Transportbedrijf Weert

Transportbedrijf Weert

Bent u op zoek naar een professioneel transportbedrijf in de buurt van Weert voor de (wegen)bouw en het vervoeren van grondwerk? Voor kwalitatief transport van uw asfalt, grondwerk en andere bouwbenodigdheden bent u bij Huigevoort B.V. aan het juiste adres! Onze modern uitgeruste kipperwagens zijn onder andere geschikt voor het vervoer van warm asfalt en los gestorte grondstoffen zoals zand, menggranulaat, klei, compost, ongebroken puin en verontreinigde grond.

Hoe gaat het transport in zijn werk?

De ene situatie is de andere niet, waardoor het lastig kan zijn om te bepalen welke transportmethode het beste bij uw situatie past. Huigevoort B.V. staat u bij gedurende het hele proces als uw transportbedrijf in Weert . Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche kunnen wij voor elke situatie een totaalpakket aan transportoplossingen bieden. De gekozen transportoplossing voeren wij graag voor u uit met onze volledig uitgeruste vrachtwagens. Wij beschikken over een aantal kipperwagens met verschillende eigenschappen. Daarom kan er voor elk product dat vervoerd moet worden een passend voertuig ingezet worden. Het voordeel van een kipper is dat de laadruimte naar een schuine toestand wordt gebracht, waardoor de lostijd gereduceerd wordt. Naar aanleiding van het product dat vervoerd moet worden en de plek waar het gestort wordt, maken wij een keuze uit een van de volgende vrachtwagens uit ons wagenpark:

 • Kipper transport ‘s-Hertogenbosch 6×2 container;
 • 6×6 kipper;
 • 6×6 + kraan-kipper;
 • 8×4 + kraan- kipper;
 • 8x4ws kipper;
 • 8x4ws + kraan-kipper;
 • 10×4 kipper;
 • 10×6 kipper;
 • 8×8 kipper;
 • 10×8 kipper;
 • Trekker oplegger-kipper.

Waarom Huigevoort B.V. als uw transportbedrijf in Weert ?

Huigevoort B.V. is een modern en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in speciaal transport. Onze wagens zijn voorzien van motoren met Euro 4, 5 of 6 norm, en verder kunt u ervan uitgaan dat de technische aspecten van de vrachtwagens in orde zijn. Ons goed opgeleide personeel weet wat de snelste en beste manieren zijn om goed werk te leveren en sluit pas af als de klant tevreden is! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over Huigevoort B.V. als uw transportbedrijf in Weert ? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvend contact

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

  Bekijk hier onze laatste projecten

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com