Direct contact: 073 553 07 55

PROFIEL

Organisatie

013 (Custom)Huigevoort B.V. is een professionele toonaangevende dienstverlener als het gaat om grondwerk, transport voor bouw- en wegenbouw. In de ruim 60 jaar vanaf wij bestaan zijn wij uitgegroeid tot een zéér gezonde onderneming. Dit is het resultaat van het leveren van alleen hoogwaardig kwalitatieve diensten.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit en flexibiliteit staan in onze bedrijfsvoering voorop, wat in de praktijk tot uitdrukking komt. Wij hebben een modern wagenpark, goede prijs-kwaliteitverhouding en hanteren korte communicatielijnen. Daarnaast werken wij via een geavanceerd en effectief plansysteem. Wij werken uitsluitend met betrokken en goed opgeleid personeel.

Dagelijkse organisatie

Huigevoort5Onze experts staan garant voor de laatste, up-to-date, kennis en kunde in de transportbranche en zijn allen werkzaam onder eigen verantwoordelijkheid binnen het eigen specialisme.

De dagelijkse organisatie staat onder leiding van Marcel Huigevoort. Hij verzorgt samen met Christa Huigevoort de aquisitie voor het bedrijf en de dagelijkse gang van zaken.